sunnuntai 13. lokakuuta 2019

hot &hotter-viikko

 Hot& hotter-viikko


Tämä viikko olikin varsinaista hottia! Kuumeessa kuumassa kuumien kullannuppujen kanssa.

Tulin kipeäksi tiistaina ja koko viikon oli huonvointisuutta, onneksi kuumetta vain muutamana päivänä..

Tiistaina pääsin heti aamusta tosi toimiin, koska molemmat opettajat olivat pitkässä palaverissa koko aamupäivän. Sijaiset kyllä oli luokassa minun kanssani, mutta kyllä puuhaa riitti meille kaikille.

Lapset olivat aamusta asti tosi levottomia, riitelivät ja heittelivä leluja ja pelejä ympäri luokkahuonetta. Ruokailu oli aivan kaaos. Olisi kiva ottaa videota ruokailusta, siinä jäisi meinaan moni toimintaleffa toiseksi. Tulisi todellinen action movie siitä.😂😂😂

Lapsien persoonat alkavat myös näkyä enemmän, eivät ole enää niin vieraskoreita minulle, vaan ovat näyttäneet minulle jo mistä heidät on tehty. Minusta se on vain hyvä juttu, koska näin pääsen lapsia lähemmäs ja opin lukemaan heitä ja siten tiedän mikä toimii parhaiten kullekkin lapselle.

Eli tosiaan kuumeessa kuumassa ja kuumana käyvien lapsien kanssa mentiin tämä viikko.

Torstaina oli myös projektitunnit ja aiheena oli esineiden tunnusteleminen vedessä ja granaattiomenan tutkimista.

Vesiallas oli tuotu sisälle ja siinä sai kolme lasta kerrallaan leikkiä erilaisilla esineillä ja leluilla. Oli minun tehtäväni vastata tästä projektista. Melko hyvin meni. Vain muutama( siis melkein kaikki) joivat sitä vettä ja melkein kaikki vesi pysyi altaassa ( no ei todellakaan pysynyt). Olimme kaikki ihan märkiä ja koko lattia lainehti vedestä. Mutta kyllä oli taas mukavaa!

Granaattiomena oli tosiaan toinen projekti. Lapset saivat leikata hedelmää, kaivaa siemenet pois ja tunnustella ja syödä hedelmää sekä juoda hedelmän mehua. Ja siemeniä oli siis sitten ihan jokapuolella, mutta ei se menoa haitannut. Näin lapset todella oppivat minkälainen hedelmä on granaattiomena .



Vesiprojekti

Granaattiomena projekti



Legoleikkejä ja muita pelejä




Lauantaina kävin tutustumassa lisää omaan lähialueeseeni, nyt ihan Belémin keskustaan.

Hieronymuksen luostari

Mosteiro dos Jerónimos


https://fi.wikipedia.org/wiki/Hieronymuksen_luostari


            Praça do Império






Padrão dos Descobrimentos







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Siipien havinaa

Siipien havinaa ... Oli ihana tulla kotiin ja samalla todella haikeaa oli lähteä. Lapsia kova ikävä 💔 Kotiin tulo on ollut yhtä siipien...